Online Pénztárca

Fizess onlinePénztárcával a webáruházunkban!

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Egy Játék vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20.000 Forint, 1.000 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.

Korrekt Webáruház Minősítés

 


Webáruházunk tagja a Korrekt Magyar Webáruházak közösségének.
Az ONLINE GROUP hivatalos minősítéssel látja el a közösség tagjait. A korrekt webáruház minősítéssel, folyamatosan mérve vannak az onlinePénztárca elfogadó webáruházak a vevők elégedettsége alapján. Ennek köszönhetően mindig friss információt kapsz legjobb vásárlási döntésedhez.

Hogyan lesz benne pénz?

A legjobb webáruházak egyedi ajánlataiban, vásárlásaid során különböző, minimum 5-15.000 Ft-ot raknak onlinePénztárcádba

OnlinePénztárcád közben a benne lévő összegtől függetlenül, hetente 500 Ft-ot automatikusan kamatozik* neked. Ezért ha kicsit később szeretnél vásárolni onlinePénztárcáddal, abban hétről hétre egyre nagyobb összeg lesz, így még többet spórolhatsz majd a vásárlásaid során.

* automatikusan kamatozik: minden héten beteszünk automatikusan egy 500 Forintos engedmény kupont az onlinePénztárcádba.

Mi az Örök garancia?

Az Örök garancia szolgáltatunk igénybevétele esetén, ha elégedetlen vagy az onlinePénztárcát elfogadó webáruházakban a vásárolt termékkel, vagy bármelyik onlinePénztárca elfogadó webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor, indoklás nélkül visszafizetjük a vásárlás 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod.

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz